
BLOGS
ENGLISH
*********
DEUTSCH
Chili und Ciabatta (Kochblog mit tollen Brot-Rezepten)
Salzkorn (Kochblog mit tollen Brot-Rezepten)
BOOKS*
*(Amazon Affiliate-Links)
ENGLISH
My top three
The Sourdough School: The ground-breaking guide to making gut-friendly bread
Sourdough: Recipes for Rustic Fermented Breads, Sweets, Savories, and More
Tartine: Book No. 3: Ancient Modern Classic Whole
Also good:
Bread: A Baker's Book of Techniques and Recipes (Note: A classic, but not suitable for beginners)
Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza
How to Make Sourdough: 45 recipes for great-tasting sourdough breads that are good for you, too.
The Tivoli Road Baker: Recipes and Notes from a Chef Who Chose Baking
Toast and Jam: Modern Recipes for Rustic Baked Goods and Sweet and Savory Spreads
*********
DEUTSCH
Brot Brot: 100 Rezepte für jeden Geschmack
Schweizer Brot: Einfach gutes Brot backen
Der Duft von frischem Brot: Österreichs beste Bäcker verraten ihre Rezepte
Brotbackbuch Nr. 1: Grundlagen und Rezepte für ursprüngliches Brot
Das Brot: Das Kultbuch aus der »Tartine Bakery« San Francisco
Sauerteig: Echtes Brot und mehr
BEZUGSQUELLEN
Mehle
Bongu (Spezialmehle, auch Zubehör)
*********
Zubehör